Φιλοθέη Άρτας

Τηλεφωνική εξυπηράτηση (+30) 26810 52443, (+30) 694 329 6566

0.00 0
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γενικό σύνολο: 0.00
0
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γενικό σύνολο: 0.00

Σεμινάριο για τα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης της ISOMAT

Δείτε πληροφορίες για το σεμινάριο παρουσίασης των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης της ISOMAT που θα γίνει την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 στη Φιλοθέη Άρτας.

Η εταιρείας μας Ν. Νάικας & ΣΙΑ ΟΕ σας προσκαλεί στο τεχνικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την εταιρεία ISOMAT ΑΕΒΕ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 στις 6 το απόγευμα, στο κατάστημα μας (7ο χλμ ΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων, Φιλοθέη).

Λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία covid-19 που έχουμε λάβει, υπάρχουν ακόμα λίγες διαθέσιμες θέσεις ελεύθερες. Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 26810 52443.

Πληροφορίες για το Σεμινάριο

Αντικείμενο του σεμιναρίου θα είναι η παρουσίαση των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης της ISOMAT. Ο εισηγητής θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα των συστημάτων της ISOMAT και τους τρόπους εφαρμογής τους στις διάφορες επιφάνειες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε τεχνίτες, μηχανικούς άλλα και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να είναι ενήμεροι για την τοποθέτηση μόνωσης σε ένα ιδιωτικό έργο. Τα σεμινάρια της ISOMAT έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Κυρίακος Σαμαρίδης, Πολιτικός Μηχανικός, Προϊστάμενος Τεχνικής Εκπαίδευσης & Εφαρμογών της ISOMAT. Ο κ. Σαμαρίδης διαθέτει πλούσια εμπειρία στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και με τις γνώσεις του θα καλύψει κάθε απορία των συμμετεχόντων.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαίωσης παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης από την ISOMAT

Η ISOMAT, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, έχει αναπτύξει την ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, η οποία καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ Κατ’Οίκον».

Η σειρά αποτελείται από 4 επιμέρους συστήματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν την τεχνογνωσία και την μεγάλη εμπειρία της εταιρίας στην ανάπτυξη καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊοντικών λύσεων ακόμη και για την πιο απαιτητική κατασκευή.

Το ISOMAT THERMOSYSTEM CLASSIC συνιστά την πιο οικονομική επιλογή, ενώ το ISOMAT THERMOSYSTEM PREMIUM αποτελεί την ιδανική πρόταση για προσόψεις με υψηλές απαιτήσεις σε ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο. Το ISOMAT THERMOSYSTEM FLEX είναι κατάλληλο για κατασκευές με απαιτήσεις σε ελαστικότητα, ενώ το ISOMAT THERMOSYSTEM WOOL λειτουργεί ως άριστη λύση για κατασκευές με υψηλές ανάγκες πυρασφάλειας και ηχομόνωσης.

Όλα τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM είναι πιστοποιημένα συστήματα σύμφωνα με την ETAG 004 και το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 13499. Επιλέγοντας ένα πιστοποιημένο σύστημα, μπορείτε να είστε βέβαιοι, ότι ο συνδυασμός των υλικών του συστήματος έχει περάσει όλους τους εργαστηριακούς ελέγχους σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, και σύμφωνα με αυτήν, έχει προσδοκώμενο χρόνο ζωής έως και 25 χρόνια.

Λίγα Λόγια για την Εταιρεία μας

Η εταιρεία Ν. Νάικας & ΣΙΑ ΟΕ ειδικεύεται στην εμπορία εξοπλισμού και υλικών κατασκευών. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε υλικά κατασκευών και μονώσεων, υδραυλικά είδη, ηλεκτρολογικό υλικό και εργαλεία για κάθε είδους οικοδομική εργασία. Επίσης, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των υλικών που θα χρειαστείτε για το έργο σας. 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.naikas.gr μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε όλα τα προϊόντα που έχει το φυσικό μας κατάστημα. Επίσης μπορείτε να βρείτε άρθρα με πληροφορίες, ιδέες και λύσεις για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.