Φιλοθέη Άρτας

Τηλεφωνική εξυπηράτηση (+30) 26810 52443, (+30) 694 329 6566

0.00 0
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γενικό σύνολο: 0.00
0
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γενικό σύνολο: 0.00

Ανακαίνιση Σπιτιού στην Ήπειρο με την Υπογραφή Naikas!

Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας στην Ήπειρο; Δείτε λόγους για να επιλέξετε την εταιρεία Νάικας για αυτή την τόσο σημαντική εργασία.

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι μία σπουδαία επένδυση για το μέλλον: όχι μόνο για πρακτικούς λόγους όπως είναι η μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και η ασφάλεια αλλά και για να απολαμβάνετε τον χώρο που ζείτε στον μέγιστο βαθμό. Επομένως, μην ονειρεύεστε πια το ιδανικό σπίτι: Φτιάξτε το! Παρακάτω, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τη σημαντική απόφαση μια ώρα αρχύτερα!


Γιατί να ανακαινίσετε το σπίτι σας

Το να απολαμβάνει και να ζει κανείς σε ένα σπίτι ευχάριστο και άνετο είναι ζωτικής σημασίας. Όλοι έχουμε ανάγκη όταν γυρίζουμε από τη δουλειά ή όποια άλλη εξωτερική υποχρέωση να βρίσκουμε θαλπωρή σε έναν χώρο όμορφο και λειτουργικό. Όταν το σπίτι είναι ακόμη καινούργιο, πράγματι αυτή η άνεση είναι ιδιαίτερα αισθητή. Όταν όμως ο καιρός περνά ο βαθμός που νιώθουμε άνετα στο σπίτι μας αρχίζει να μειώνεται αφού αλλάζουν σιγά σιγά και οι επιθυμίες μας και οι ανάγκες μας.

Όταν ένα σπίτι έχει κατασκευαστεί πριν από 30 χρόνια ή και περισσότερα, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ο χώρος. Ήτοι, ένα σπίτι δημιουργημένο για άλλες εποχές και άλλες ανάγκες. Αν το σπίτι σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, σίγουρα θα αναζητάτε καθημερινά την ανάγκη να αλλάξετε τη λειτουργικότητα των χώρων σας.

Με την πάροδο του χρόνου, ίσως χρειαστεί να χωρίσετε το σπίτι σε περισσότερα δωμάτια για να φιλοξενήσετε πιθανόν νέα μέλη της οικογένειας. Στην περίπτωση αυτή, θα αντιληφθείτε ιδιαίτερα τη σπουδαιότητα της γυψοσανίδας η χρήση της οποίας μπορεί να αλλάξει εντελώς το σπίτι σας. Επίσης, μπορεί να χρειάζεστε περισσότερα του ενός μπάνια, αποφεύγοντας την αναμονή ιδίως τις ώρες τις ημέρας που έχετε περιορισμένο χρόνο, όπως τα πρωινά όταν όλοι ετοιμάζονται για να πάνε σε δουλειά και σχολείο. Η αλλαγή της κουζίνας σε πιο σύγχρονη είναι ιδιαίτερα αναγκαία ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες. Φυσικά, η μετατροπή του καθιστικού σε άνετο και ευχάριστο χώρο όπου όλοι μπορούν να χαλαρώνουν και να εργάζονται είναι από τις βασικές απαιτήσεις στην ανακαίνιση ενός σπιτιού. Ας μην ξεχνάμε βεβαίως και τον ρόλο των χρωμάτων που δίνουν άλλη αίσθηση στον χώρο. Είτε προτιμήσετε ενιαίο χρώμα (π.χ. λευκό) για όλο το σπίτι, είτε διαφορετικά χρώματα για κάθε δωμάτιο, φροντίστε να επιλέξετε οικολογικά και καλής ποιότητας υλικά.

Η λειτουργία ενός σπιτιού, πράγματι, βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Ως εκ τούτου, η ανακαίνιση είναι μέγιστης σημασίας για την κάλυψη αυτών των αλλαγών που συμβαίνει στις ζωές όσων ζουν σε αυτό.

Το πιο συχνό αίτημα όσων κάνουν ανακαίνιση είναι οι πιο ανοιχτοί χώροι. Το σύγχρονο ανοιχτό σπίτι είναι στην πραγματικότητα ικανό να εκπληρώνει διαφορετικές λειτουργίες σε ένα ενιαίο περιβάλλον, χωρισμένο μόνο από τα έπιπλα τα οποία τοποθετούνται με έξυπνο τρόπο καθώς και κάποια χωρίσματα – με τις γυψοσανίδες να έχουν τον πρώτο λόγο. Αν αποφασίσετε να κάνετε ανακαίνιση είναι δυνατόν να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός σύγχρονου ανοιχτού σπιτιού, ειδικά εάν ο χώρος σας είναι περιορισμένος. Πράγματι, το μοντέρνο design επιτρέπει τη μετατροπή ακόμη και των λίγων τετραγωνικών σε άριστα λειτουργικούς και ευπροσάρμοστους χώρους. Αν μάλιστα υπολογίσετε τη χρήση κινούμενων χωρισμάτων ή πτυσσόμενων τοιχωμάτων που δίνουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη και ένα στούντιο διαμέρισμα να μετατρέπεται σε άψογα λειτουργική κατοικία. Φυσικά, μπορείτε να συζητήσετε με τους ειδικούς και να προσαρμόσετε τους χώρους σας σύμφωνα με τις δικές σας, ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις.

Επιπλέον, πιθανόν να χρειάζονται εργασίες για τυχόν διαρροές από την οροφή, ηλεκτρικά προβλήματα ή ρωγμές σε κάποια σημεία, οι οποίες δεν μπορούν να αγνοηθούν. Αυτές οι εργασίες δεν πρέπει να παραμεληθούν, καθώς απαιτούνται για να νιώθετε και εσείς και η οικογένειά σας ασφαλείς, μειώνοντας τυχόν κινδύνους και στο παρόν και στο μέλλον.

Η εγκατάσταση νέων αντλιών θερμότητας, νέων κουφωμάτων και παραθύρων καθώς και θερμοπροσόψεις μερικές από τις ενέργειες που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τα έξοδα ενέργειας και να αποσβέσουν τα έξοδα ανακαίνισης έπειτα από κάποιο εύλογο διάστημα. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ενεργειακή αναβάθμιση είναι εξάλλου ένας πολύ σημαντικός λόγος για ανακαίνιση, ειδικά λόγω και των δυνατοτήτων που προσφέρει το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» το οποίο πλέον μπορεί να φτάσει σε επιδότηση ακόμη και στο 85%. Εκμεταλλευόμενοι τα κίνητρα του προγράμματος, είναι δυνατές οι παρεμβάσεις σε κουφώματα και συστήματα σκίασης και αερισμού, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κατευθείαν από τον Ήλιο, η αναβάθμιση του φωτισμού αλλά και του ανελκυστήρα. Ακόμη και αν δεν θέλετε να κάνετε πλήρη αλλαγή, η εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα ή πάνελ για την παραγωγή ζεστού νερού είναι η ελάχιστη κίνηση που οφείλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας και τους δικούς σας.

Εάν έχετε σκοπό να πουλήσετε το σπίτι σας στο μέλλον, τότε και πάλι η ανακαίνιση αναδεικνύεται ως μία σπουδαία και σημαντική απόφαση για να αυξήσετε την αξία του οικήματός σας. Μερικές από τις εργασίες που θα πρέπει να κάνετε σε μια τέτοια περίπτωση θα περιλαμβάνουν αλλαγή της κεντρικής εισόδου με πόρτα νέας αισθητικής και ασφάλειας, αλλαγή του σχεδιασμού στο μπάνιου, της κουζίνας και οπωσδήποτε και του καθιστικού. Υπολογίστε επίσης ότι είναι αναγκαίο ένα γενικό φρεσκάρισμα με οικολογικά χρώματα τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στην πρόσοψη του κτιρίου ώστε να φαίνεται ακόμη πιο ελκυστικό. Τέλος, η προαναφερόμενη ενεργειακή αναβάθμιση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται απαραίτητα στις εργασίες ανακαίνισης σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης, καθώς οι περισσότεροι πιθανοί αγοραστές προτιμούν να κάνουν μια επένδυση σε ένα χώρο με το ελάχιστο ενεργειακό κόστος.

Ανακαίνιση σπιτιού στην Ήπειρο με οδηγό την εμπειρία μας

Με μια εμπειρία που μετρά ήδη πολλά χρόνια στον τομέα τόσο της οικοδομής όσο και των υλικών κατασκευής και υδραυλικού-ηλεκτρικού εξοπλισμού, η τεχνική εταιρεία Νάικας είναι ο συνεργάτης που αναζητάτε προκειμένου να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ονειρεμένη οικία.

Στη Νάικας γνωρίζουμε άριστα τι χρειάζεται η ανακαίνιση σπιτιού στην Ήπειρο. Από το πρώτο λιθαράκι για να χτιστεί μέχρι την τελευταία πινελιά στους τοίχους και τον εξοπλισμό του, στη Νάικας διαθέτουμε τόσο την υλική όσο και την τεχνική υποδομή για κάθε ξεχωριστή περίπτωση κατοικίας.

Πέρα εξάλλου από το πλήρως εξοπλισμένο κατάστημά μας στην Φιλοθέη Άρτας, η εταιρεία Νάκας συνεργάζεται με ένα μεγάλο επιτελείο μηχανικών, αρχιτεκτόνων, τεχνικών και εργατών, οι οποίοι έχουν επιλεγεί με πολλή προσοχή, ώστε κάθε κατασκευή να ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητα και την αισθητική της.

Είτε επομένως θέλετε να κάνετε μερική ανακαίνιση (μπάνιο, κουζίνα, καθιστικό, δημιουργία επιπλέον χώρων με γυψοσανίδες ή βάψιμο στο εσωτερικό και στην πρόσοψη) είτε επιθυμείτε να κάνετε ολική αναμόρφωση του χώρου σας το έμπειρο προσωπικό μας θα σας κατατοπίσει και θα σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας ώστε να φροντίσουμε για αυτοψία από τους ειδικούς συνεργάτες μας στο χώρο σας, πραγματοποιώντας παράλληλα πλήρη έλεγχο στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές σας εγκαταστάσεις.

Σε αυτή την απαραίτητη συνάντηση θα συζητήσουμε για τις ανάγκες σας τις οποίες θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη κατά τη διάρκεια κατάρτισης της μελέτης μας η οποία θα αποτελεί μία άψογη προσαρμογή των σύγχρονων τάσεων με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Από τη στιγμή που θα συμφωνήσουμε στην έναρξη των εργασιών, το σπίτι των ονείρων σας θα είναι ήδη πραγματικότητα, αφού δεν θα χρειαστεί να κάνετε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Εσείς δίνετε μόνο την έγκρισή σας για τις συμφωνηθέντες εργασίες και εμείς, σε ελάχιστο χρόνο, θα σας δώσουμε το κλειδί του ολοκαίνουργιου σπιτιού σας.

Και όλα αυτά, με τιμές που δύσκολα μπορεί κανείς να ανταγωνιστεί.