Φιλοθέη Άρτας

Τηλεφωνική εξυπηράτηση (+30) 26810 52443, (+30) 694 329 6566

0.00 0
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γενικό σύνολο: 0.00
0
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γενικό σύνολο: 0.00

Επισκευαστικά

Σελίδα 1 από 1 από 12 αποτελέσματα

00001858

FibaTape® Class – Αυτοκόλλητη δικτυωτή υαλοταινία αρμολόγησης τσιμεντοσανίδων

 FibaTape® Classic είναι μία αυτοκόλλητη δικτυωτή υαλοταινία για την επεξεργασία αρμών γυψοοσανίδων και σανίδων εξωτερικού χώρου. 

00001859

Syntodefense αδιάβροχη διαπνέουσα μεμβράνη

Τριών στρώσεων αδιάβροχη μεμβράνη. Η τιμή είναι ανά τετραγωνικό μέτρο.

00001860

Ορθοστάτες uni s 50/100/3000mini

Ειδικά μεταλλικά προφίλ υψηλής αντισκωριακής προστασίας.Η τιμή είναι ανά μέτρο.

00001861

Στρωτήρες uni s 40/100/40/3000 mini

Μεταλλικά προφίλ Rigips που συμβάλλουν στο χρόνο και το κόστος της κατασκευής, στη σταθερότητα της κατασκευής, αλλά και στις τεχνικές απαιτήσεις (ηχομόνωση, πυροπροστασία, μηχανικές αντοχές, θερμομόνωση), των συστημάτων Rigips. Η τιμή είναι ανά μέτρο.

00001862

Στρωτήρας unistil s 40/50/40/3000

Μεταλλικά προφίλ UNISTIL της Rigips. Η τιμή είναι ανά μέτρο.

00001863

Ορθοστάτες unistil s 50/50/50/3000

Ειδικά μεταλλικά προφίλ υψηλής αντισκωριακής προστασίας. Η τιμή είναι ανά μέτρο. 

00001864

Rigips GOLD γυψοσανίδα βίδα TN

Η βίδα ταχείας δόμησης Rigips GOLD TN χρησιμοποιείται για τη στερέωση του Rigips Glasroc X σε μεταλλικά προφίλ από λαμαρίνα πάχους έως 0,7 mm. Τιμή κουτιού.

Ινοπλισμένη κόλλα θερμομονωτικών πλακών

Η ISOMAT AK-T35 είναι μία ινοπλισμένη κόλλα τσιμεντοειδούς βάσης, ενισχυμένη με πολυμερήσυστατικά (ρητίνες). Παρέχει υψηλή αρχική καιτελική αντοχή συγκόλλησης, ελαστικότητα και αντοχή στην υγρασία. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Η ISOMAT AK-T35 χρησιμοποιείται, σε συνδυασμό με τους σοβάδες MARMOCRET PLUS και MARMOCRYL, ως σύστημα για την εξωτερική θερμομόνωση κατασκευών. Είναι κατάλληλη για την επικόλληση των θερμομονωτικών πλακών πολυστερίνης στις εξωτερικές όψεις των κτιρίων. Επιπλέον, οπλισμένη με υαλόπλεγμα, χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των θερμομονωτικών πλακών και αποτελεί έτσι το ιδανικό υπόστρωμα για το σοβά που θα ακολουθήσει.

Υπέρλεπτος Στόκος Σπατουλαρίσματος Durostick Stucofix-P - 20Kg

Λεπτόκοκκο, λευκό τσιμεντοκονίαμα, εμπλουτισμένο με ειδικές ακρυλικές και υδαταπωθητικές ρητίνες. Με την προσθήκη νερού προκύπτει μία υψηλής καλυπτικότητας κρεμώδης πάστα, της οποίας η εφαρμογή με μεταλλική σπάτουλα ή με μηχάνημα εκτόξευσης, έχουν ως αποτέ­λεσμα τη δημιουργία απόλυτα λείας και ανθεκτικής επιφάνειας, χωρίς ατέλειες (φυσαλίδες, γραμμώσεις). Στεγνώνει γρήγορα, δεν ‘σκάει’ και δεν σβωλιάζει. Απλώνεται μαλακά, τρίβεται εύκολα και έχει μεγάλη απόδοση. Εφαρμόζεται ως φινίρισμα λεπτών στρώσεων σε επιφάνειες από μαρμαροσοβά, γυψοσανίδα ή λείο σκυρόδεμα που πρόκειται να καλυφθούν με χρώμα ή ταπετσαρία.

Υδαταπωθητικός σοβάς μιας στρώσης

Έτοιμος, ινοπλισμένος, υδαταπωθητικός σοβάς μιας στρώσης. Εφαρμόζεται άριστα πά νω σε καλό ‘πεταχτό’ με παραδοσιακό σοβά ή ‘πεταχτό’ με τον ινοπλισμένο σοβά D-40. Αντικαθιστά το λάσπωμα και το μάρμαρο σε υποστρώματα από τούβλα, τσιμεντόλιθους, σκυρόδεμα, πορομπετόν κ.ά., χωρίς να ‘σκάει’ ή να ρηγματώνει. Έχει ισχυρή πρόσφυση, υψηλές αντοχές στον παγετό και την υγρασία και παρέχει δυνατότητα διαπνοής στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται. Χρωματίζεται σε 24 ανεξίτηλες αποχρώσεις με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C στο νερό ανάμειξης.

Κόλα πλακιδίων

Η κόλλα GOLD είναι κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων χαμηλής και μη απορροφητικότητας, όπως γρανιτών, υαλοψηφίδων, cotto, klinker, porcellanato, porcellanato smaltato και διακοσμητι- κών τούβλων, μικρών ή μεγάλων δια- στάσεων (εικ. 5-6). Είναι ιδανική για κάθε είδους σταθε- ρό υπόστρωμα, όπως τσιμεντοκονίες δαπέδων, επαλειφόμενα τσιμεντοει- δή υποστρώματα, προκατασκευασμέ- να τοιχία από μπετόν, παλιά πλακίδια, μωσαϊκό και μαρμαροσοβάδες. Διακρί- νεται για την αντοχή της στις συστο- λοδιαστολές σε εσωτερικούς χώρους, όπως σε ενδοδαπέδια θέρμανση (εικ. 3), αλλά και σε εξωτερικούς ακάλυπτους χώρους με έντονες μεταβολές θερμο- κρασίας, όπως βεράντες και ταράτσες. Η συγκόλληση που προσφέρει, ξεχω- ρίζει για την αντοχή της σε χώρους με συνεχή παρουσία υγρασίας, όπως πισίνες, κολυμβητήρια, συντριβά- νια, μπάνια (εικ. 2), ντουζιέρες κ.ά. Η υψηλή της θιξοτροπία επιτρέπει τη συγκόλληση πλακιδίων σε τοί- χους αρχίζοντας από επάνω προς τα κάτω. Είναι κατάλληλη για χώρους με βαριά κυκλοφορία, όπως εκθέσεις αυτοκινήτων, αίθουσες αεροδρομί- ων, εμπορικά κέντρα, super markets, χώρους